About

haccp-268x300

"Treat yourself like royalty"

Les Pivoines s-a nӑscut din dorința de a aduce finețea, mӑiestria și perfecțiunea torturilor din mediul internațional, in România.

Les Pivoines aduce în România în exclusivitate, tortul Statement preferat al Reginei Elisabeta și al Curții Regale, tort ce a fost ales și pentru  nuntӑ a lui Lady Diana cu Prince Charles. Precum le este tradiția, o felie din tortul de nuntӑ faimos a lui Lady Diana cu Prince Charles a fost pӑstrat, și 34 ani mai târziu scos la licitație. Felia înca aratӑ imaculat.

Tortul are o compoziție bogata și un gust „Royal”, îl numesc clienții. Blat fӑcut din unt de cea mai înaltӑ calitate, cu zahar Muscovado și o multitudine de fructe deshidratate precum merișor, goji, afine, curmale, smochine și mango ce se lasӑ la macerat cel puțin 2 zile in Brandy de cireșe, cu o cremӑ finӑ de Cream Cheese, acoperit cu marțipan autentic fӑcut din migdale, marțipan fӑcut de noi în laborator, finisat cu Royal Icing și decorul sӑu distinct, acest tort poate fi acum și la nunta dumneavoastrӑ!

Cu studii in Londra, la una dintre cele mai bune școli de Baking si Cake Decorating, având ca mentor și pedagog unul dintre cei mai buni Cake Designer din lume, s-a nӑscut atelierul de cofetӑrie Les Pivoines.

Cel mai important lucru pe care l-am învӑțat a fost faptul cӑ un tort High Class reprezintӑ echilibrul perfect dintre un design impecabil și un gust ireproșabil. Împreuna este mӑiestrie, separat este banal.

Conceptul a fost creat pentru a vӑ fi alӑturi în cele mai frumoase și memorabile momente din viața dumneavoastrӑ, pentru cӑ știm ce decizii grele aveți de întâmpinat, știm câte lucruri sunt de rezolvat pânӑ în cel mai mic detaliu, știm cӑ vreți sӑ iasӑ totul perfect. Noi vrem sӑ vӑ ușurӑm decizia, vrem sӑ vӑ oferim timp sӑ vӑ ocupați de alte aspecte ale evenimentului, vrem sӑ fim pentru dumneavoastrӑ stâlpul și mâna dreaptӑ de ajutor. Pentru cӑ iubim ceea ce facem, și când faci ceva cu pasiune acest lucru se reflectӑ și în produsul finit. Noi suntem aici pentru dumneavoastrӑ, sӑ vӑ îndulcim și mai mult aceste minunate momente, noi vӑ oferim seriozitate, stabilitate și profesionalism.

La noi veti gӑsi torturi unicate, torturi pentru orice tip de eveniment, torturi rafinate care abundӑ in detalii grandioase,  torturi perfecte lucrate pânӑ în cel mai mic detaliu.

Nu ne place sӑ aruncӑm fondantul pe tort și sӑ-l lӑsӑm sӑ se așeze cum vrea el, cu colțurile rotunjite. Am învӑțat, în timpul perfecționӑrii în Londra, cӑ semnӑtura unui tort High Class sunt colțurile și marginile tortului, ce trebuie sa fie perfect lucrate și drepte, nu rotunjite. În galeriile noastre cu imagini, veți observa colțurile fiecӑrui tort, un detaliu aparent banal, detaliu care pentru noi dureazӑ și pânӑ la 3 ore, însӑ privit în ansamblu, acel detaliu este diferența, acel detaliu distinge un tort normal de un tort perfect și acela este unul dintre motivele pentru care noi ne diferențiem de ceea ce este pe piațӑ.

Fiecare tort este copt cu grija și precizie cuprinzând ingrediente de înalta calitate, noi folosim doar unt de cea mai bunӑ calitate, lapte, smântânӑ, zahar brun sau zahar negru din trestie de zahӑr, fructe proaspete sau fructe confiate însiropate în lichioruri fine, noi nu folosim blaturi gata fӑcute sau premixuri. Blaturile și cremele noastre sunt fӑcute dupӑ rețete internationale atent selecționate.

Noi nu creӑm doar torturi, ci vrem sa expunem opere de artӑ la evenimentul dvs, opere de arta complet comestibile,  care vor transforma eventimentul într-unul rupt din basme, atât ca și design impunӑtor și elegant precum și gust desӑvârșit.

ab3
delicate-sugar-flowers

orders@lespivoines.ro