Cele mai hot trenduri pentru nunta anului 2017

Sezonul Nuntilor 2017 ne anunta surprize si trenduri incendiare, cu alte cuvinte, devine din ce in ce mai greu de ales!

Mult asteptat de viitoarele mirese, si de ce nu de cele nou logodite, sezonul 2017 anunta trenduri superbe si       versatile, suficient cat sa cuprinda elemente pentru toate gusturile incepand de la mireasa excentrica ce isi doreste sa fie in centru atentiei, pana la mireasa romantica si delicata ce isi viseaza nunta ca pe o poveste cu printi si  printese.

Dupa lungi cautari si cercetari in materie de wedding trends 2017, avizate de faimoasele reviste in materie de nunti, The Knot,  Brides Magazine si Vogue Brides, si desigur bazate pe culoarea anului desemnata de institutul Pantone,   am gasit cele mai hot trenduri in materie de nunta pentru 2017.

Descopera cele mai dorite si solicitate 5 stiluri pentru nunta anului 2017. Dar sa stii, este foarte greu de ales…

  1. Baroque Opulencia – este must-have-ul sezonului de nunti 2017. Partea cea mai buna la acest stil este ca paleta de culori este una larga, atat timp cat este in combinatie cu auriu (si cui nu-i place auriul?)Noi adoram combinatiile auriu-burgund, auriu-beige, iar pentru cei indrazneti chiar auriu-burgund-navy, o combinatie extravaganta si indrazneata, dar pe acest lucru se bazeaza stilul baroc, asa ca nu ezita sa indraznesti!Tendinte nunta 2017Trenduri tort nunta 2017
  2. Marie Antoinette Delicacy – nuante de roz, ivoire si lila infloresc pe mese invitatilor. Totul este delicat si plapand, pentru o mireasa romantica, insa stilul ascunde si un aer maiestuos si impozant, ca Marie Antoinette de altfel. Este pur si simplu sublim.Tendinte pentru nunta 2017
  3. Colors in bloom – nunta traditionala de un alb imaculat nu se mai impune atat de mult si in 2017. Colors in bloom prinde viata si este foarte dorit de viitoarele mirese. Nuante atent alese ce se imbina vioi, vor vibra de entuziasm si energie si totodata caldura si fericire. Portocaliu, galben, turcoaz sau chiar albastru, reprezinta o paleta de culori ce se completeaza perfect pentru trendul Colors in bloom. Tendinte noi nunta 20174. In love with nature – Greenery, nuanta anului 2017, da tonul acestui trend, totul este fresh, natura se intoarce la viata, “In love with nature” simbolizeaza vitalitate si armonie. Este un stil fairytale cu nuante de verde crud, iar florile principale ce se regasesc in aranjamente si in buchetul miresei sunt, ei bine, frunzele! Arata pur si simplu feeric. 
    Idei nunta 2017
    5. Sparkle Glamour – nuanta champagne si stilul glamour rezoneaza perfect cu diverse gusturi si tipuri de mirese. Paleta de culori este neutral, incepand de la albul pur pana la nude si asa-numitul grej, o combinatie placuta de bej cu gri. Noi suntem fascinati de eleganta si de stilul sofisticat pe care il implica. Da, este cu desavarsire un must have pentru 2017!  nunta 2017 idei

Toate aceste stiluri absolut superbe ne arata cat de dificila este decizia miresei, pentru ca totul trebuie sa iasa perfect. Odata ce si-a ales stilul care o reprezinta, va trebui sa isi construiasca toata nunta in jurul acestui stil. O experienta superba dar solicitanta, sa fi mireasa nu este deloc usor.

Dar este minunat…toate emotiile care te inalta, toate momentele de bucurie, totul iti demonstreaza ca s-a meritat, incepand cu  printul de langa tine pe care tu l-ai ales sa-ti fie partener de viata.

Cu tortul de nunta nu va trebui sa te ingrijorezi. Ne vom ingrijora noi pentru tine si vom avea grija sa iasa la standardele la care tu il visezi. Trebuie doar sa ne spui tema aleasa, iar noi vom crea designul tortului pentru tine, si pentru ca stim ca ti-e teama de surprize neasteptate inaintea nuntii, ti-l si aratam. Vom crea un desen personalizat, desenul tortului tau de nunta, pe care il vei putea admira chiar si la nunta de aur.

Astfel vei putea rasufla usurata, si te vei putea bucura de minunatul moment din viata ta.

Solicita meniul de compozitii si oferta personalizata la: orders@lespivoines.ro

   

     Yours truly,

LesPivoines_writing1

 

 

 

Photo credits: Pinterest

Cake Photos: Les Pivoines