Cakes and Confections

Gorgeous-Peonies

Cakes and Confections

Tortul este prezent la orice eveniment. Tortul înseamnӑ bucurie, eu întotdeauna mӑ simt copil în momentul venirii tortului. Tortul este magic.

De la botezul micuțului dumneavoastrӑ, pânӑ la aniversarea mamei, de la petrecerea companiei pânӑ la sӑrbӑtorirea anilor de cӑsnicie, Les Pivoines vӑ este mereu alӑturi, mereu pregӑtiți cu idei inovative, întotdeauna gata sӑ vӑ surprindӑ.

Momente și evenimente în viața unui om sunt multe, ce anume face diferența între ele, care dintre ele vor rӑmâne veșnic întipӑrite în amintirea dumneavoastrӑ și a invitaților dumneavoastrӑ? Acele momente „wow”, acele momente care au un detaliu deosebit și nemaiîntâlnit, acele momente despre care se discutӑ și sӑptӑmâni dupӑ eveniment, acelea sunt momentele care rӑmân vesnic în amintire. Aceste momente vi le oferim noi.

Pentru micuțele domnișoare mari iubitoare de pӑpuși, le oferim prea conoscutul tort Barbie, pe care Les Pivoines îl reinterpreteazӑ in exclusivitate sculptat din ciocolata, creat cu cea mai mare delicatețe și finețe, facut totul manual, fara matrițe si modele, asigurandu-vӑ astfel unicitatea tortului dumneavoastrӑ. Pӑpusa de ciocolatӑ este apoi pictatӑ manual, in cel mai mic detaliu, pentru ca știm cât de mult conteazӑ fericirea micuței dumneavoastrӑ prințese. 

Noi va oferim orice model de tort sculptat, putem interpreta orice motiv sau tema a petrecerii, de la masinuțe pentru  ai dumneavoastrӑ micuți super-eroi, pana la busturi 3D ale personajelor dumneavoastrӑ preferate din cӑrți, seriale sau filme. Sculpturile sunt realizate numai din ciocolata, pentru cӑ stim cӑ fondantul nu este îndragit de toata lumea. Dar cine poate refuza un tort sculptat din ciocolata?

ab5

orders@lespivoines.ro