Dessert Table and Events

Red-and-white-flowers

Dessert Table and Events

Les Pivoines vӑ oferӑ si fastuosul Dessert Table / Candy Bar.

Noi vӑ oferim mai mult decât obisnuitul Candy Bar, noi vӑ oferim un Dessert Table. Care este diferența? Un Dessert Table reprezintӑ de la o gama largӑ de prӑjituri, fiecare ornate și decorate conform evenimentului și cerințelor dumneavoastrӑ, pânӑ la decorul mesei ce spune o poveste prin fiecare detaliu și obiect decorativ cu grijӑ aranjat , un Dessert Table nu este doar o masӑ cu dulciuri ci un colț de poveste, un colț feeric care va surprinde prin prӑjiturile savuroase  și cadrul fermecӑtor.

Nimic nu mӑ poate bucura mai tare decât acel moment în care ajung la eveniment și zӑresc superbul și deliciosul Dessert Table” Aceasta este misiunea noastrӑ. Vrem ca acest citat sӑ –l gândiți si dumneavoastrӑ când vine vorba despre Les Pivoines Dessert Table.

Totul va fi aranjat de specialiștii noștrii, pus într-un cadru fascinant, pentru ca orice detaliu conteazӑ, pentru ca masa și ornamentele de pe masӑ împreunӑ cu prӑjiturile spun o poveste. Lasați-ne sӑ vӑ spunem povestea Les Pivoines.

Fie ca este vorba despre Cupcakes, sau Eclere, Mousse-uri sau prajiturile impozante Bavaroise, piramida Macarons sau mӑiestuosul Croquembouche, toate acompaniate de o multitudine de arome si creme, noi va garantӑm o experiența unicӑ, experiența Les Pivoines.

ab5

orders@lespivoines.ro