Wedding Collection

Wedding Collection

Burgundy-Peony
And they lived happily ever after

Cu torturile de nuntӑ Les Pivoines, nunta dumneavoastrӑ se va transforma într-un basm. Orice detaliu conteazӑ pentru dumneavoastrӑ, iar tortul, este printre cele mai importante momente ale serii. Știm exact ce asteptӑri aveți, știm exact cât de greu este sa iei decizia potrivita și știm exact cum sӑ vӑ surprindem.

Noi ne inspiram din nunta dumneavoastrӑ, noi credem într-o abordare cu adevӑrat personalӑ, pentru cӑ un eveniment de o asemenea amploare meritӑ un tort de nuntӑ desӑvârșit, de accea noi lucram dincolo de puterile noastre pentru a vӑ oferi tortul de nuntӑ mult visat.

Noi creem torturi care nu sunt doar impozante, dar care sunt și extraordinar de gustoase, pentru ca doar un echilibru perfect între cele douӑ poate crea tortul de nuntӑ mult visat.

Fiecare creație este personalizatӑ in mod unic, pornind de la aroma blatului pânӑ la creme, culoare și decor, pentru ca țintim sӑ oferim torturi de nuntӑ pe care le vezi o data în viața, ce se potrivesc cuplului in mod individual, perfect create pentru acel eveniment unic.

ab5

Dorința dumneavoastrӑ este cea mai importanta pentru noi, și de aceea pentru o buna intelegere a conceptului ne dorim sa vedem și o parte din ideile dumneavoastrӑ, prin poze, buchetul de flori, un anumit tip de material, rochii haute couture, picturi renumite, și orice va inspirӑ pe dumneavoastrӑ. Astfel, împreuna vom decide și vom alege tortul de nuntӑ perfect și unicat. Cei curajoși se pot lӑsa complet pe mâna noastrӑ și suntem convinși cӑ îi vom surprinde în totalitate.

Fiindcӑ natura tortului de nuntӑ este una ineditӑ si pentru cӑ vrem sӑ vӑ oferim cele mai bune servicii de Cake Decorating, vӑ oferim posibilitatea de a solicita schita tortului dumneavoastrӑ fӑcutӑ manual de unul dintre specialiștii noștrii.

Desenul personalizat este un design pe foaie ce vӑ va oferi o imagine clarӑ și conturatӑ a ideilor noastre, și in plus va rӑmâne vesnic amintirea a celei mai frumoase zile din viata dumneavoastrӑ.

ab5

Noi ne dorim sӑ vӑ întâlnim, ca sӑ putem întelege cu adevarat care sunt criterile dupӑ care trebuie sӑ ne ghidam, și care este stilul nunții dumneavoastrӑ . Noi oferim consultanțӑ specializatӑ pentru a vӑ ajuta sӑ vӑ alegeți tortul de nuntӑ perfect pentru nunta  dumneavoastrӑ perfecta. Serviciul de consultanțӑ este gratuit și poate avea loc fie pe e-mail sau la sediul nostru.

Pentru cӑ întelegem complexitatea organizӑrii unui eveniment atât de amplu ca nunta, și știm cât de important este timpul dumneavoastrӑ, am creat special pentru nevoile dumneavoastrӑ un formular de comandӑ ce faciliteazӑ acest proces. Nu trebuie sa vӑ faceți griji cu multiple deplasari la sediu, noi ne ocupӑm de tot. Serviciul de degustare include și livrarea gratuitӑ la dumneavoastrӑ acasӑ al soritmentului ales pentru degustare. Tot ce trebuie sa faceți este sӑ plasați comanda, fie prin intermediul formularului, fie pe e-mail, iar noi ne ocupӑm de restul.

orders@lespivoines.ro